OM OSS

De små scener byr på en rekke intime kulturopplevelser på de mange små scenene som finnes i gamlebyen «Øvrebyen» og på Kongsvinger festning. Vi skal skape store opplevelser på små scener med det beste vi har å by på i Kongsvinger-regionen kombinert med nasjonale og internasjonale artister som passer inn i profilen. Det er en kulturfest med konserter, bokbad, teater, kunstutstillinger og mye mer. I tillegg legger vi til kompetanseoverføring i form av kurs og workshops.

Vi er tilbake 31. januar til 4. februar 2024 under Vinterfestivalen. Følg med for mer informasjon.

De små scener er et resultat av at mange trekker i fellesskap. Vi samarbeider blant annet med Byen Vår, Teater i Glåmdal, Klang under kuppelen og Glåmdal Jazzklubb.

I juni 2023 hadde vi dette programmet under Liv i Leiren: SIGMUND GROVEN, MARIANNE BYE GRANHEIM, BERIT BILLINGSØ, VIDAR BUSK, MARIUS LIEN, TORGEIR WALDEMAR, TRIO/TRIO og FINSRUD & FOSEID.

I februar 2023 stod følgende artister på programmet: BJØRN TOMREN, STIAN CARSTENSEN, GATAS PARLAMENT, VESTANÅ TEATER, VERTAVOKVARTETTEN, TOM EGELAND, BENGT BERG, LEVI HENRIKSEN & HENRIK MAARUD, HANNE TVETER, TOR E. BEKKEN, KJETIL FOSEID, ØIVIND ROOS OG EVA VERMUNDSBERGET.

I Juni 2022 kunne vi stolt presentere blant annet: STEIN TORLEIF BJELLA,SUSANNE HVINDEN HALS, NILS GEORG NILSEN, BERIT BILLINGSØ, KATHRINE KOLGROV, DORINA KOMANI, HILDEGUNN ØISETH OG MATTIS KLEPPEN,

I februar 2022 opptrådte disse på små scener: ØYSTEIN GRENI, JAN KJÆRSTAD & LEVI HENRIKSEN, TERJE STRØMDAHL, KJETIL FOSEID, TRIO/TRIO, UNNVEIG AAS & ROGER GRÆSBERG, STEPPOETENE OG MAJKEN CHRISTIANSEN KVARTETT.

Bjørn Tomren på Kafé Bohem i februar 2023. Foto: Lars Ovlien.