Smaksrike varmretter, deilige smørbrød, herlige søtsaker og spennende drikkevarer – alt med røtter fra Finnskogen. Stikker du innom pop-up-kafeen med Finnskogmat i Aamodtgården under De små Scener er det mange fristelser. Her finner du også et utsalg med lokalmat og drikke.
Finnskogen Natur- og Kulturpark åpner pop-up-kafé i Aamodtgården under De små Scener. Fra fredag 31. januar til søndag 2. februar får du tradisjonsretter som silppu og motti og flesk. I tillegg serveres deilige retter laget av råvarer fra Finnskogen, som kjøttboller av lam med rotmos. Finnskogmat byr også på et utvalg smørbrød av svedjerugbrød og et utvalg søtsaker.
Det er mye spennende å velge mellom. Den fermenterte drikken Skog er laget av blant annet granskudd, bjørkeblad, ryllik og geitrams plukkes og tørkes på Finnskogen.
I tillegg er det stort utvalg annet drikke av lokale råvarer, og mulighet til å kjøpe med seg produkter hjem. Kafeen er i de gamle lokalene til Hos Marie.
Åpningstider:
Fredag 31. januar kl 11:00 til 19:00
Lørdag 1.februar kl 10:00 til 22:00
Søndag 2. februar kl 11:00 til 18:00
Last ned menyen i PDF-format her!
Aamodtgården øverst i den gamle leiren er det bankende hjertet til årets festival. I denne bygningen fra 1801 bodde rittmester Harald Aamodt, som var avgjørende for å redde Øvrebyen fra riving på 1970-tallet. I dag er Aamodtgården en del av Kongsvinger museum.