Nyheter

  • Goldberg-variasjoneNE

    «Aria med diverse variasjoner… komponert til musikkelskere for å forfriske deres sjeler», uttalte Johann Sebastian Bach om sine Goldbergvariasjoner. Mesterverket har blitt et av musikkhistoriens mest legendariske.

    Goldberg-variasjoneNE

  • Klart for Kleppen og Bekken

    Mattis Kleppen fra Bø i Telemark har spesialisert seg på å spille norske slåtter på solo el-bass. Tor Einar Bekken er en ekstraordinær bluespianist. I tospann byr de to herrene alt fra slåtter og annen folkemusikk til jazz, blues og fri improvisasjon.

    Klart for Kleppen og Bekken

  • KLASSISK SØNDAGSJAZZ

    Live sings Sassy er en hyllest til den amerikanske sangerinnen og pianisten Sarah Vaughan. Live Foyn Friis Kvartett byr på musikalsk søndagsglede i tradisjonsrike Herdahlsalen.

    KLASSISK SØNDAGSJAZZ

  • MØT MODDI

    Når Moddi går på scenen, vet du aldri helt hva du får. Han opptrer like gjerne med fullt orkester som alene med kassegitaren, og henter fram sanger fra en innholdsrik katalog. Han spiller en eksklusiv intimkonsert på Kafè Bohem 31. mai.


  • Avtale med UNGINN

    De små Scener har inngått en avtale med Innlandet fylkeskommune om UngINN. Det gjør det enklere for deg som ungdom å benytte deg av kulturtilbudene i Innlandet. I første omgang gjelder avtalen de mellom 18 og 21 år.

    Avtale med UNGINN

  • BJØRN ER TILBAKE

    Plateaktuelle Bjørn Berge har vært på besøk i Kongsvinger flere ganger. Nå er han tilbake – aktuell med albumet «Introducing SteelFinger Slim». I følge anmelderne det beste han har gjort på lang tid.

    BJØRN ER TILBAKE

  • PIANISTEN OG POETEN

    Med tekster av Alf Kvasbø, Dylan Thomas og Henriksen selv – akkompagner av musikk fra Geirr Tveitt og Bjørn Morten Christoffersen – byr to av Kongsvingers mest anerkjente kunstnere på en spesiell aften under De små Scener.

    PIANISTEN OG POETEN

  • En samtale med Heidi Linde

    Hun er manusforfatter for Snøfall, skriver lyddrama for NRK Radio, gir ut skjønnlitteratur for både store og små, i tillegg til å lære bort noen triks som lærer ved filmskolen på Lillehammer. Heidi Linde er både allsidig og anerkjent.

    En samtale med Heidi Linde

  • UNIK COUNTRYSTIL

    Kongsvingerbandet Birgitte and the Dusty Trails har gleden av å dele egne låter og kjente coverlåter. Inspirert av blues og rock, streber de etter å bringe en unik countrystil til sine lyttere.

    UNIK COUNTRYSTIL

  • Festivalpass

    Vi har igjen fem eksklusive festivalpass til De små Scener i februar 2024. Det gir deg inngang til alle arrangementer inkludert en valgfri forestilling av I Domarens Skepnad med Västnå Teater.

    Festivalpass