HUMOR OG MUSIKK

Bak det krypiske navnet GLO2020 finner vi fire eminente og humoristiske musikerne i verdensklasse som sjarmerer publikum i senk med musikk som går rett i hjertet. Åpningskonserten til De små Scener blir et fyrverkeri.

GLO2020 er en kvartett bestående av komponist og bandoneonist Per Arne Glorvigen, pianist Christian Ihle Hadland, cellist Øyvind Gimse og operasanger Bernt Ola Volungholen. De turnerer Norge i vår, og vi er så heldige å få dem til Kongsvinger og De små Scener onsdag 31. januar.

På programmet står musikk av blant andre Schubert, Saariaho, Piazzolla og Glorvigen selv. Med mottoet musikk for folk flest, og en sprudlende og humoristisk formidlingsglede, vil disse fire virtuose mestermusikerne gi en uforglemmelig minneverdig konsert.

Du finner billetter her

Kongsvingers egen Øyvind Gimse er en av Norges fremste cellister. En morsom og dyktig musiker som spiller på en av verdens mest berømte celloer. En Francesco Gofriller fra 1735, tidligere eid av Jacqueline du Pré.

Christian Ihle Hadland har etablert seg som en av våre mest fremadstormende pianister. Hans elegante spill og egenartede anslag har ledet ham til noen av verdens mest prestisjetunge scener.

Komponist og musiker Per Arne Glorvigen regnes som en av de viktigste bandoneonistene i sin generasjon og er særlig kjent for sin tangomusikk. I tillegg er han genuint og originalt morsom.

Baryton Bernt Ola Volungholen har jobbet ved flere av de store operaene ute i Europa. I Norge er han kanskje aller mest kjent som Papageno i Mozarts Tryllefløyten og som kunstnerisk leder for Kirsten Flagstad festival på Hamar.