KLASSISK SØNDAGSJAZZ

Live sings Sassy er en hyllest til den amerikanske sangerinnen og pianisten Sarah Vaughan. Live Foyn Friis Kvartett byr på musikalsk søndagsglede i tradisjonsrike Herdahlsalen.

Live Foyn Friis fra Asker vokste opp i et musikalsk hjem med mange gamle jazzplater på repeat. Hun har studert de gamle jazz-sangerinnene helt fra barnsben av, særlig sangene fra repertoaret til Sarah Vaughan, en av de store stemmene gjennom jazzhistorien. I 2022 ga kvartetten ut platen «Live sings Sassy», med klassikere som Lullaby of Birdland, How high the moon og Black Coffee.

I tillegg til Friis hører du Rodrigo Villagra på bass, Bård Helgerud på gitar og Magnus Sefaniassen Eide på trommer. De byr på en fantastisk hylles til de gamle jazzsangerinnene i Herdahlsalen søndag 2. juni 2024 kl 19:30. KJØP BILLETTER!

Friis ble nominert til den danske spellemannsprisen i kategoriene Årets Vokaljazz Album og Årets særutgivelse Danish Music Awards. Hun vant tittelen Årets Unge Jazzkomponist, og ble i samme anledning utnevnt som Danmarks nye jazzstjerne! Hun er nå flyttet hjem til Norge igjen, og legger nå ut på turné med norske musikere.