Narum til De små Scener

Det er med stor glede vi kan annonsere at Narum kommer til Kafé Bohem under De små Scener fredag 2. februar. Vi kan love en intim og unik konsert med bandet som fikk Spellemannprisen i 2010 i kategorien viser for sitt album «Ælt som var søkk borte».

Toten-bandet Narum har for lengst har blitt en vesentlig del av det kulturelle møblementet hos folk i deres kjerneområde på det indre Østland. I 2011 kåret NRK Hedmark og Oppland låten «Je veit et stelle» til den desidert beste låta i det som i dag heter Innlandet.

De har etablert seg som et av de vesentlige bandene innen norsk visetradisjon, under en tydelig påvirkning av amerikansk rootsmusikk. De har gitt ut fire plater med en imponerende kvalitativ jevnhet med hensyn til både musikk, tekst og framføring. Narum har nok allerede et problem når de skal velge ut sine beste låter til en intimkonsert på 75 minutter.

Du kan kjøpe billetter her!

Narum består av:

Lars Christian Narum er best kjent som traktør av tangenter i Hellbillies siden 2001. Han har skrevet både tekstene og melodiene på platen. Lars Christian spiller piano og Hammond B3-orgel, og har en fortid i Nickels & Dimes. Han har spilt i band siden han var sju år gammel.

Jon Anders Narum spiller gitar, og har produsert alle tre platene, som er spilt inn i hans eget studio på Toten. Jon Anders har vært profesjonell musiker i mange år, og har spilt sammen med Espen Lind. Også Jon Anders spilte i band samtidig som han begynte på barneskolen.

Benedikte Narum Jenssen er vokalist, og hun debuterte som sanger på radio som treåring. Hun har i mange år satt sitt preg på det lokale musikk- og teaterlivet på Toten.