Ny teaterscene og festivalkontor

På hjørnet av Storgata og Løkkegata får De små Scener både en egen teatersal med plass til 18 publikummere kombinert med festivalkontor. Eskoleia AS leverer garderobemøbler til Martin Høgbergets bachelorforestilling «Hjertedamp» som vises i lokalene.

Herdahlgården er den eldste murgården i Kongsvinger leir, bygget i 1870 av handelsmann A. Johansen. Etter hvert kjøpte Otto Herdahl hjørnegården og drev forretningen O. Herdahl der. De siste årene har det vært ulike virksomheter.

I februar blir det teaterscene i Herdahlgården når multikunstner Martin Høgberget presenterer sin bachelorforestilling «Hjertedamp» i lokalene». Scenograf Mette J. Skogbakken skal forvandle de tidligere butikklokalene til en svett garderobe, med garderobemøbler levert av vår samarbeidspartner Eskoleia AS.

«Hjertedamp» er en sterk monolog om vennskap, lojalitet og etiske dilemmaer og presenteres i samarbeid med Teater i Glåmdal . Det er kun plass til 18 publikummere om gangen! Kjøp billetter her.

I tillegg til å huse en liten teaterscene blir det også festivalkontor i bygget. Her kan du kjøpe merch og bøker, hente ut festivalpass, skaffe deg program og treffe staben i festivalen. Vi kommer tilbake med åpningstider.