Torgeir Waldemar til De små scener

Dessverre må Matilda melde forfall til konserten under De små scener fredag 2. juni. Heldigvis har festivalen fått Torgeir Waldemar på plass som en solid erstatning, og fortsatt er det Birgitte som varmer opp.

– Vi er kjempefornøyd med å ha fått Torgeir Waldemar på plass til De små scener i juni. Når Matilda meldte forfall er dette en artist vi har snust på tidligere, og vi gleder oss enormt til en enormt stemningsfull kveld på Kafé Bohem, forteller festivalsjef Lars Ovlien.

Torgeir Waldemar har spilt på SXSW i Austin, turnert Europa rundt, vært på Lindmo, fylt Rockefeller og spilt for en fullsatt sal i Den Norske Opera med strykere, band og dansere. Nå fjerner han all unødvendig staffasje og reiser ut alene uten annet selskap enn en banjo og en gitar.

– Dette er en utrolig spennende artist med et unik uttrykk. Han byr åp en intim aften med følsom, men upolert og brutalt ærlig americana. Direkte, oppriktig og usminket. Det passer også veldig godt med tanke på oppvarmer Birgitte, som trives veldig godt i countrysjangeren, forklarer Ovlien.

Alle som har kjøpt billett til Matilda har fått tilbud om å få pengene tilbake eller å beholde billettene, og flere har valgt å komme på Torgeir Waldemar og Birgitte. De små scener går av stabelen 1. til 3. juni i Øvrebyen. Kjøp billetter her!